• Cockpit Sirius
  • Vliegtuigen op gras
  • Sirius
  • Sirius over A7
  • Starterspakket theorieboekenset

Vliegen - Vliegles

Verken de lucht met vlieglessen bij Adventure Flights

Vliegen is een droom die binnen handbereik ligt, en bij Adventure Flights bewijzen we dat het niet duur hoeft te zijn. Of je nu op zoek bent naar een opwindende dag voor jezelf of een origineel cadeau, onze vlieglessen bieden de perfecte mogelijkheid.

Introductie lesvluchten

Vanaf slechts € 145, kun je al een introductie lesvlucht maken. Gedurende 30, 45, of 60 minuten ervaar je zelf hoe het is om achter de stuurknuppel te zitten, begeleid door een ervaren instructeur. De landing is bij de prijs inbegrepen, en voor deze introductievluchten is geen lidmaatschap van de vliegclub vereist. (Let op: prijzen geldig voor 2024).

30 minuten € 145,--
45 minuten € 190,--
60 minuten € 225,--

Vraag hier een introductie lesvlucht aan
Of een waardebon voor een introductie vlucht

* Bij introductievluchten is de landing bij de prijs inbegrepen en is geen lidmaatschap van de vliegclub vereist.

Ervaringspakket voor de gedreven avonturier

Voor degenen die serieus geïnteresseerd zijn, biedt Adventure Flights het "Ervaringspakket" aan voor slechts €575, in plaats van de normale prijs van € 675. Dit pakket omvat 3 complete vlieglessen, inclusief pre- en de-briefing. Deze lessen tellen direct mee voor het benodigde minimum aantal vlieguren als je besluit door te gaan voor het vliegbrevet (Let op: genoemde aanbieding geldt voor 2024).

Vraag hier uw ervaringspakket aan

Stap vooruit met het Starterspakket

Na de ervaringscursus, die direct meetelt voor je gemaakte uren in je logboek, kun je jouw vliegavontuur voortzetten met ons speciale Starterspakket, voor € 4249, - in plaats van € 4869, -. Dit pakket omvat 20 complete vlieglessen, essentiële Vliegtheorie Lesboeken, een FlightComputer, de meest actuele Luchtvaartkaart van Nederland, een Vliegerslogboek, een Luchtvaartcalculator, een Luchtvaartliniaal en een Protractor met alle benodigde indicatoren. (Let op: prijzen geldig voor 2024).

Met het Starterspakket van Adventure Flights zet je grote stappen richting het vliegbrevet. Kom langs op Vliegveld Middenmeer, en we vertellen je graag meer!