Vliegen - Introductieles

  • introductieles
  • Cockpit Sirius
  • Hangaar met lesvliegtuigen

Introductie vliegles: zelf vliegen boven Noord-Holland

Bij een introductievlucht met Adventure Flights gaat het niet alleen om een opwindende eerste vlucht, maar ook om de unieke ervaring van zelf een vliegtuig te besturen. Na een veilige start en het bereiken van een geschikte vlieghoogte, neem jij de controle over het stuur. Voel de adrenaline terwijl de instructeur je begeleidt in het besturen van het vliegtuig, waardoor je het geweldige gevoel krijgt helemaal ZELF te vliegen.

Geniet tijdens deze bijzondere ervaring van een rondvlucht boven het schilderachtige Noord-Holland. Langs steden als Hoorn, Purmerend, Alkmaar en Schagen, afhankelijk van de gekozen vluchtduur. Laat je verwonderen door het adembenemende uitzicht terwijl je door de lucht zweeft. De instructeur staat klaar om al je vragen te beantwoorden en de vlucht nog specialer te maken.

Wil je deze sensationele ervaring zelf beleven? Overweeg dan een vrijblijvende proefvlucht te maken met Adventure Flights. Ontdek de opwinding van zelf vliegen en creƫer herinneringen die een leven lang meegaan.

Klik hier om jouw eerste vlucht te reserveren.