Contact - Over ons

Over ons

Adventure Flights is opgericht in 1995. Sinds de oprichting hebben al honderden aspirant piloten bij ons een luchtje weten te scheppen. Allen met het idee om eens zo vrij als een vogel te zijn.

Vanaf het MLA-vliegveld in Middenmeer verzorgt Adventure Flights complete vliegopleidingen. Dit betekent dat Adventure Flights zorg draagt voor alle benodigde praktijklessen waarbij gebruik wordt gemaakt van haar eigen vloot vliegtuigen.

Wij hebben een intensieve samenwerking met VliegTheorie.nl uit Lelystad. Zij verzorgen een spoed-opleiding vliegtheorie; de PPL Brainwash. Een supersnelle, goed doortimmerde theoriecursus die weinig aan het toeval overlaat, wij dragen alles aan wat daarvoor nodig is. Deze cursus is geheel te volgen bij ons in het nieuwe clubgebouw van vliegveld Middenmeer.

Adventure Flights heeft na het betrekken van haar nieuwe accommodatie de MLA Vloot vervangen door hypermoderne nieuwe toestellen.
 De keuze is o.a. gevallen op de ruime TL3000 Sirius van TL-UltraLights uit Tsjechië.

De eerste toestellen zijn begin 2016 vanuit de fabriek direct overgevlogen naar Vliegveld Middenmeer. Ze zijn vervaardigd van carbon & composiet waardoor ze zeer sterk en licht zijn. Daarnaast zijn ze bijzonder compleet uitgerust met hypermoderne instrumenten en veiligheidscomponenten welke normaliter alleen in een grotere vliegtuigklasse worden aangetroffen.