Vliegtuigen - Single Engine Piston

De PH-NEW is een EASA gecertificeerd sportvliegtuig voor de veel eisende privé-vlieger en is een robuuste trainer voor onze PPL opleidingen.

De sprekende lijnen van deze PS28 Cruiser laten onmiddellijk het stijlvolle karakter van dit bijzondere sportvliegtuig zien. Een hedendaags ontwerp combineert opvallende ontwerplijnen met zeer goede vliegeigenschappen. De grote Cockpit met de royale leren zetels biedt een fantastisch uitzicht voor piloot en zijn passagier.
Met een schouderbreedte van 1,27 meter is de PS28 Cruiser zonder twijfel de ruimste tweezitter binnen de GA-klasse. Vliegers tot 1,98 meter genieten een uitstekende 'zit' en de pedalen zijn over een groot bereik te stellen. Achter de stoelen is ruimte voor full-size koffers en daarnaast beschikken de vleugels over twee ruime bagageluiken.
Dankzij het moderne vleugelprofiel heeft de PS 28 Cruiser een respectabele en efficiente kruissnelheid. De vloeistof gekoelde Rotax 912 ULS 100 pk boxermotor brengt het toestel economisch en gemakkelijk tot de 100 knots. De grote flaps verlagen de stall snelheid tijdens de landing tot onder de 35 knots.
De PH-NEW is uitgerust met een Dynon glas cockpit bestaande uit een D100 EFIS, D120 EMS, Garmin 695 GPS, Garmin SL30 Nav/Com en Garmin transponder.

Downloads